Παραδοσιακοί Ξενώνες Νανά

Καλωσήλθατε στα διαμερίσματα Νανά

στον Ζαρό Ηρακλείου Κρήτης

Στο παραδοσιακό χωριό Ζαρός, στους καταπράσινους πρόποδες του Ψηλορείτη με τα αρώματα τον βοτάνων και την ομορφιά του τοπίου να σαγηνεύει, βρίσκονται τα ΝΑΝΑ Apartments.

Με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία προς το περιβάλλον, δημιουργήσαμε για σας ένα συγκρότημα φιλοξενίας αποτελούμενο από πέντε αυτόνομες κατοικίες κτισμένες αμφιθεατρικά, σε μια περιοχή που μέσα από την άγρια ομορφιά του βουνού και του φυσικού κάλλους θα ανακαλύψετε την ουσία των διακοπών και της περιπέτειας.

Στα ΝΑΝΑ apartments θα βρείτε τη μοναδική φιλοξενία, θα απολαύσετε Κρητικές παραδοσιακές βραδιές με μουσική και χορό και θα γνωρίσετε την τέχνη της κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων από τον ιδιοκτήτη.

Οι Ξενώνες μας

Το κάθε διαμέρισμα είναι αυτόνομο. Τα παραδοσιακά στοιχεία στην διακόσμηση δημιουργούν την αίσθηση του προσωπικού και οικείου χώρου. Το στοιχείο του ξύλου που επικρατεί στο χώρο δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα
περισσότερα..»

Το χωριό Ζαρός

Σε απόσταση 45χλμ. νότια του Ηρακλείου χτισμένο σε μια καταπράσινη κοιλάδα στους πρόποδες του Ψηλορείτη και σε υψόμετρο 450m περίπου, βρίσκεται το πανέμορφο και γραφικό κεφαλοχώρι Ζαρός.

περισσότερα..»

 

Ορειβατικά GROUP-TOUR

Οργανώνουμε ορειβατικά γκρουπ για όλη την περιοχή του Ζαρού και του Ψηλορείτη. Διαθέτουμε έμπειρους οδηγούς για τις ορειβατικές αναβάσεις στο βουνό χρησιμοποιώντας τα ευρωπαϊκά μονοπάτια Ε4.

περισσότερα..»

Μαγειρεύοντας με την Νανά

Μάθετε να μαγειρεύετε παραδοσιακά κρητικά φαγητά στην διαμονή σας στα διαμερίσματα ΝΑΝΑ! Διαλέγοντας μαζί τα λαχανικά και τα μυρωδικά, φρέσκα από τον κήπο μας ή από περιβόλια του χωριού.

περισσότερα..»

 

ΦωτογραφίεςSocial

 

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Το περπάτημα σε ήρεμα μονοπάτια, οι επισκέψεις σε ιστορικές τοποθεσίες της περιοχής, η ορειβασία, η αναρρίχηση, η ποδηλασία είναι αυτά που μπορούν να γεμίσουν τις ελεύθερες ώρες σας εδώ στο χωριό. περισσότερα …