Μαγειρεύοντας με την Νανά!

Μάθετε να μαγειρεύετε παραδοσιακά κρητικά φαγητά στην διαμονή σας στα διαμερίσματα ΝΑΝΑ!

Διαλέγοντας μαζί τα λαχανικά και τα μυρωδικά, φρέσκα από τον κήπο μας ή από περιβόλια του χωριού. Οι πατάτες μας είναι ολόφρεσκες μόλις τελείωσε το μάζεμα τους από την γη. Αυγά, γάλα, κρέας και πουλερικά θα βρούμε στο χωριό από ντόπιους παραγωγούς και ότι άλλο χρειαστούμε, υπάρχει στην κουζίνα μας.

Με όλα τα παραπάνω αγνά Κρητικά υλικά, διάθεση και αγάπη για την μαγειρική, θα μαγειρέψουμε τα φαγητά που θα έχουμε επιλέξει, και όλοι μαζί θα δειπνήσουμε το βράδυ στην όμορφη αυλή με καλό κρασί και πολύ κέφι.

Καλή μας όρεξη.

 Φωτογραφίες


Δείτε επίσης


Κρητικοί παραδοσιακοί χοροί

Νιώστε την ένταση και την ομορφιά των Κρητικών χορών μαθαίνοντας σε μια εβδομάδα να χορεύετε τους 4 βασικούς χορούς της Κρήτης,(Συρτό Χανιώτικο, Σούστα και Σιγανό).

περισσότερα..»

Eργαστήριο παραγωγής κεραμικών προϊόντων

Ελάτε να δούμε πως κατασκευάζονται τα υπέροχα χειροποίητα κεραμικά αντικείμενα στο εργαστήριο της Στεφανίας. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα μεταμορφώνει τον πυλό σε έργο τέχνης.

περισσότερα..»
Ορειβατικά GROUP-TOUR

Οργανώνουμε ορειβατικά γκρουπ για όλη την περιοχή του Ζαρού και του Ψηλορείτη. Διαθέτουμε έμπειρους οδηγούς για τις ορειβατικές αναβάσεις στο βουνό χρησιμοποιώντας τα ευρωπαϊκά μονοπάτια Ε4.

περισσότερα..»

Μαγειρεύοντας με την Νανά

Μάθετε να μαγειρεύετε παραδοσιακά κρητικά φαγητά στην διαμονή σας στα διαμερίσματα ΝΑΝΑ! Διαλέγοντας μαζί τα λαχανικά και τα μυρωδικά, φρέσκα από τον κήπο μας ή από περιβόλια του χωριού.

περισσότερα..»

 
 

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Το περπάτημα σε ήρεμα μονοπάτια, οι επισκέψεις σε ιστορικές τοποθεσίες της περιοχής, η ορειβασία, η αναρρίχηση, η ποδηλασία είναι αυτά που μπορούν να γεμίσουν τις ελεύθερες ώρες σας εδώ στο χωριό. περισσότερα …