Ανακαλύψτε σημαντικές πληροφορίες
για τα διαμερίσματα Nana

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι επισκέπτες μας και γνωρίστε καλύτερα τις παροχές, τις υπηρεσίες
και τα διαμερίσματα μας. Για ότι απορία έχετε σχετικά με την κράτησή σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί.

Το Nana Apartments βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Ζαρός στο Ηράκλειο Κρήτης και υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Σερβίρει πλούσιο Κρητικό πρωινό, έχει πισίνα και κατόπιν συνεννόησης σερβίρει και μεσημεριανό ή βραδινό. Είναι ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν τη φύση καθώς οι επισκέπτες μπορούν σε κοντινές περιοχές αλλά και στο χωρίο να κάνουν δραστηριότητες όπως ποδηλασία, πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση.

Μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση στο Nana Apartments μέσα από την ιστοσελίδα μας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Το κατάλυμα βρίσκεται στο κέντρο του Ζαρού. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο Nana Apartments με το αυτοκίνητό σας απ’ όποιο σημείο της Κρήτης κι αν έρχεστε.

Το check in είναι στις 14:00 και το check out στις 12:00. Υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν άφιξη και αναχώρηση πριν και μετά την προβλεπόμενη ώρα βάση διαθεσιμότητας.

Στο Nana Apartments μπορούν να διανυκτερεύσουν από 2 έως 5 επισκέπτες.

Φυσικά! Το Nana Apartments είναι κατάλληλο για οικογένειες. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που μπορείτε να μαγειρέψετε και υπάρχει η δυνατότητα για χρήση παρκοκρέβατου (κατόπιν συνεννόησης).

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για τα δωμάτια και τις τιμές μας στην επίσημη μηχανή κράτησης που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Το Nana Apartments είναι η ιδανική τοποθεσία για όσους αγαπούν τη φύση και θέλουν να κάνουν δραστηριότητες που έχουν σχέση με αυτή, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση. Επίσης, μπορούν να εξερευνήσουν κοντινά χωριά και να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές του νησιού.

Το Nana Apartments προσφέρει καθημερινά πλούσιο Κρητικό πρωινό. Σερβίρεται από τις 7:30 έως τις 9:00 και περιλαμβάνει ντόπια υλικά.

Ναι, υπάρχει! Στο κατάλυμα μας θα βρείτε εστιατόριο και κατόπιν συνεννόησης θα σας ετοιμάσουμε μεσημεριανό ή βραδινό. Μπορείτε να μας ζητήσετε κάποιο συγκεκριμένο πιάτο ή να σας προτείνουμε εμείς κάποια από τις σπεσιαλιτέ μας.

Ναι, το Nana Apartments διαθέτει πισίνα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι επισκέπτες μας.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους δωρεάν στο ιδιωτικό parking του καταλύματος.

TOP